Social media
marketing

Onze services bestaan o.a. uit:

Facebook en Instagram

LinkedIn

Campagne strategie

Adverteren (diverse)

Content strategie

Content writing

Graphic design

Waarom zou een bedrijf moeten adverteren op sociale media?  

Het gebruik van social media is een van de populairste online activiteiten. Volgens schattingen van statista.com bedroeg het aantal gebruikers van social media wereldwijd 4,2 miljard in januari 2021.

Het is alleen maar in het voordeel van je bedrijf om ook aanwezig te zijn. Adverteren via sociale media stelt je in staat om via meerdere platforms in contact te komen met de mensen die jouw dienst of product nodig hebben. Als je volwassenen van middelbare leeftijd wilt bereiken, kun je Facebook gebruiken. Wil je juist millennials bereiken, dan is er Tiktok. Als je product voornamelijk berust op visuele esthetiek, probeer dan Instagram of Pinterest te gebruiken. Afhankelijk van je product of doel is er waarschijnlijk een social media platform dat je ten volle kunt benutten.

Wat kunnen wij samen bereiken?

Adverteren op social media biedt inzichten in de klanten van jouw bedrijf. Met deze inzichten kunnen we de doelgroep optimaal benutten. Na het uitvoeren van grondig onderzoek naar de sales funnel en het kopersgedrag van jouw branche ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die aansluit bij jouw huidige doelstellingen. We streven ernaar om het meest geschikte sociale platform voor jouw bedrijf te gebruiken en om sterk aangepaste targeting opties en visuals te creëren. Dit stelt ons in staat om jouw doelgroep direct aan te spreken. Daarnaast kunnen we consumenten zo breed of zo smal targeten als jij wilt, om zo de juiste boodschap voor de juiste persoon te maken.