Over
Ziemba

Onze creativiteit 

Binnen Ziemba geloven we dat diverse soorten ervaringen een sterke combinatie van creativiteit en kennis creëren. Om deze creatieve kracht door te ontwikkelen proberen wij altijd verschillende soorten content vormen te zien in het perspectief van nieuwe mogelijkheden.

Onze mix van ervaringen heeft geresulteerd in verschillende soorten media. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten video- en filmproducties, grafische vormgeving, web projecten en digitale marketing.

Creatieve narratieven 
en Storytelling

Narrativiteit creëert de specifieke manier waarop een kijker het verhaal ervaart. De kijker moet een bepaald pad volgen om het verhaal te begrijpen, te voelen en te geloven. Verschillende momenten, acties of dialogen kunnen de kijker in een nieuwe richting sturen. Dat aspect, het zogenaamde creatieve narratief, vormt onze beloofde kwaliteit die jouw commerciële waarde vertaalt in een effectieve verhaalbeleving.

Project ervaring 

Door de samenwerking met diverse opdrachtgevers hebben we niet alleen van nieuwe gebieden geleerd, maar zijn we ook in staat geweest om uiteenlopende verwachtingen te bereiken en realiseren.

Zie hier een selectie van onze opdrachtgevers:

Diversiteit als onze kracht

Elke filmproductie heeft verschillende kwaliteiten en een precieze kwalitatieve filmset nodig. Eén verandering kan het verschil maken, zoals de cinematografie, het licht, de geluidsopnames of zelfs binnen de algemene productie. Binnen Ziemba creëren we een team en filmploeg op basis van de exacte behoeften om de productie te versterken tot de maximale kwaliteit die we konden bereiken.

Sebastiaan Ziemba
Eigenaar – Film regisseur

           

Michelle Ziemba
Finance – TAX Adviseur

           

Roald Hendertink
Content writer – Cameraman

           

Anastasiia Kostiuk
Digital Marketing Specialist

           

Zoeken wij jou?
Wij staan open voor jouw
creatieve professionaliteit.

           

Marcin Magiera
Director of Photography
[project basis]

           

Yakiv Komarynsky
Film Editor
[project basis]

           

Stanislaw Najmiec
Audio design – geluidsman
[project basis]

           

Maciej Witkowski
Film Producer
[project basis]