Online video performance

Online aanwezigheid is een van de meest waardevolle punten geworden in de huidige COVID-19 tijd. Sommigen van ons vertegenwoordigen bedrijven, terwijl dansende of zingende artiesten zichzelf individueel presenteren. Toch hebben we allemaal behoefte aan die gedeelde online omgeving om het publiek te blijven bereiken, te overtuigen en te verbinden. Nu de concerten worden afgelast, de maatschappij vanuit huis werkt en de sportclubs gesloten zijn, is het moment aangebroken om niet alleen onze aanwezigheid via het internet te laten zien, maar tegelijkertijd te profiteren van de online aanwezigheid van uw publiek.

Online video content is een van de krachtigste manieren om uw optreden, evenement of producten op de markt te brengen. Video heeft de mogelijkheid om de aandacht van een kijker langer vast te houden dan de gemiddelde tekst of beeld. Toch kan deze mogelijkheid alleen werken wanneer je jouw video specifiek voor jouw kijker creëert.


Video content als marketingkracht

Gebruikers kijken steeds vaker naar video content op verschillende platforms. Of het nu gaat om een blog, een Instagram advertentie of gewoon via YouTube, ze verwachten meer video content te vinden. Nu video een grote invloed heeft op de beslissingen van de consument, is het geen verrassing dat de juiste video op het juiste moment beter is dan de perfecte video te laat.

Er zijn meerdere soorten video content die je kunt bedenken en die bij jouw publiek kan passen. Een informatieve video is een van de meest gemaakte soorten video’s. Binnen deze video’s informer je jouw publiek over jouw aangeboden diensten, producten of optredens. Echter, ook andere vormen zien we vaak terug:

  1. Google / Youtube advertenties
  2. Branding commercials
  3. Klantbeoordeling video’s
  4. Productbeoordeling video’s
  5. Interview video’s
  6. Productinstructie video’s
  7. Presentatie video’s
  8. Opnames van live streams

Wij hebben voor het bedrijf Vienna Life een financiële update verfilmd die gebruikt en verspreid werd via het online investeerders platform dat zij in handen hebben. Zie hieronder hoe een geschreven artikel voor het internet aantrekkelijk en effectief omgevormd kan worden:

Geef jij er de voorkeur aan om jouw online aanwezigheid niet alleen via video te creëren, maar ook met de mogelijkheid van video-content marketingondersteuning? Klik dan op de rode knop onder dit artikel en vraag direct uw wens aan! Je kunt meer lezen over onze marketingondersteuning via de service pagina.


Jouw artistieke performance online

De online aanwezigheid als artiest is onmisbaar. De tijd dat een artiest kon vertrouwen op de populariteit van een van zijn theaterproducties, live-optredens of televisieprogramma’s is geëvolueerd naar een tijd waarin de online aanwezigheid controleert of de artiesten nog steeds even goed zijn als in hun laatste optreden.

Die online erkenning vraagt veel van je als artiest. Het creëert echter de mogelijkheid om aan populariteit en erkenning te winnen, wat kan leiden tot een snellere en efficiëntere stroom aan inkomend artistiek werk. In de huidige quarantaineperiode is de online omgeving een van de enige omgevingen waar jouw publiek bereikt kan worden; wat nieuwe kansen biedt.

Het maken van online video-inhoud kan zo ingewikkeld of zo eenvoudig worden als jij zelf wilt. De eenvoudig gemaakte video hieronder laat zien hoe zangeres Adele haar artistieke en videomarketingwaarde al in 2011 combineerde. Door haar gedeelde persoonlijke ervaringen presenteert ze zichzelf en haar optreden niet alleen op een natuurlijke manier, maar ook op een menselijke en transparante manier naar haar online fanbase toe.

Wil jij de beste kwaliteit, ongeacht de productieomvang, het doel van de inhoud of het beschikbare budget? Klik hier en vraag direct naar de mogelijkheden.


Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer vragen. Wij zijn online bereikbaar en staan klaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.