Film
service

Dit is hoe wij
visualiseren

Ziemba werkt dieper dan een mooie visualisatie alleen; een extra laag, die al uw project- en communicatiedoelen vervult.

We maken strategische keuzes en combineren die met onze storytelling. Ziemba werkt samen met verschillende filmprofessionals en zal altijd zoeken naar de meest creatieve en effectieve manier om uw ideeën te visualiseren en uit te voeren.

Wij staan altijd open voor uw ideeën en uw technische inzichten. Ziemba zal goed luisteren naar uw ideeën om een combinatie van uw doelstellingen en onze kennis te bereiken.

Creatieve vertaling van
boodschap tot beeld

Ziemba staat voor de creatieve kwaliteit. Wij luisteren goed naar al uw wensen om u op basis van onze expertise te adviseren. We gaan altijd voor het beste resultaat uit uw campagnedoelen.

Op deze manier vinden we een uniek verhaal dat past bij en representatief is voor al uw projectdoelen door bijvoorbeeld bedrijfsfilms, commercials, documentaires of artistieke filmproducties te maken.

Video content marketing

Wij van Ziemba zijn gericht op het creëren van de ideale film- of videoproductie voor vele verschillende doeleinden. Uw gewenste doel is goed geregisseerd binnenin elke filmproductie, maar toch begrijpen wij dat dit misschien niet genoeg is.

Vaak merken we dat producties worden gedistribueerd zonder een mediumspecifieke marketingaanpak of -plan. Dit resulteert mogelijk in een film die door uw publiek wordt gezien, maar zonder het gewenste effect of marketinggedrag. Wil jij dat risico nemen?

Lees hieronder hoe Ziemba uw marketingdoeleinden kan ondersteunen via de Campaign REC service!

Campaign REC.

Bij Ziemba vinden we het belangrijk om het maximale uit de mogelijke resultaten, marketingdoelstellingen en KPI’s te halen. Uw doelstellingen en onze kennis resulteren in een gewenst strategisch plan. Daarom bieden wij ons nieuwe serviceproduct aan: Campaign REC. Uw film strategische marketing oplossing!

Campaign REC, een dienst van onze eigen interne marketingspecialisten. Neem een kijkje via onderstaande link en kom meer te weten over de start van ons proces, dat mogelijk leidt naar uw uiteindelijke en gewenste doel.