Film
service

Creatieve vertaling van
boodschap tot beeld

Ziemba werkt dieper dan een mooie visualisatie alleen; een extra laag, die al uw project- en communicatiedoelen vervult.

We maken strategische keuzes en combineren die met onze storytelling. Ziemba werkt samen met verschillende filmprofessionals. Wij zoeken altijd naar de meest creatieve en effectieve manier om uw ideeën te visualiseren en uit te voeren.

Op deze manier vinden we een uniek verhaal dat past bij, en representatief is voor, al uw projectdoelen door bijvoorbeeld bedrijfsfilms, commercials, documentaires of artistieke filmproducties te maken.

Video content marketing

Wij van Ziemba zijn gericht op het creëren van de ideale film- of videoproductie voor vele verschillende doeleinden. Uw gewenste doel is goed geregisseerd binnenin elke filmproductie, maar toch begrijpen wij dat dit misschien niet genoeg is.

Vaak merken we dat producties worden gedistribueerd zonder een medium specifieke marketingaanpak of -plan. Dit resulteert mogelijk in een film die door uw publiek wordt gezien, maar zonder het gewenste effect of marketinggedrag. Wil jij dat risico nemen?

Lees hieronder hoe Ziemba uw marketingdoeleinden kan ondersteunen via de Campaign REC service!

Campaign REC.

Bij Ziemba vinden we het belangrijk om het maximale uit de productie, marketingdoelstellingen en KPI’s te halen. Uw doelstellingen en onze kennis resulteren in een gewenst strategisch plan. Daarom bieden wij ons nieuwe serviceproduct aan: Campaign REC. Uw film strategische marketing oplossing!

Campaign REC is een service van onze eigen interne marketingspecialisten. Neem een kijkje via de onderstaande link en kom meer te weten over deze service. Dit kan mogelijk jouw start naar jouw uiteindelijke en gewenste doel zijn!