Over
ons

Onze ervaring

Binnen Ziemba geloven we dat diverse ervaringen een totale kennis en kwaliteit creëren. Om deze kracht te ontwikkelen proberen we altijd verschillende film- en videogebieden te zien vanuit het perspectief van nieuwe mogelijkheden. Het geeft ons nieuwe kansen om film specifieke sterktes over te brengen naar verschillende en ongewone gebieden, en dus nieuwe wegen in te slaan naar nieuwe creatieve en succesvolle omgevingen.

Onze mix van ervaringen in o.a. dans, bedrijfsgebieden, commercial en documentaires leert ons dat kwaliteit voortkomt uit de flexibiliteit in uiteenlopende ervaringen.

Creatieve narratieven 
en Storytelling

Narrativiteit creëert de specifieke manier waarop een kijker het verhaal ervaart. De kijker moet een bepaald pad volgen om het verhaal te begrijpen, te voelen en te geloven. Verschillende momenten, acties of dialogen kunnen de kijker in een nieuwe richting sturen. Of het verhaal nu zelfstandig werkt of naar een commercieel doel toe, het verhaal kan je de weg wijzen. Die kwaliteit, het zogenaamde creatieve narratief, vormt onze weg in de translatie van commerciële waarden tot een effectieve verhaalervaring.

—  Sebastiaan Ziemba, Utrecht 2017

Onze opdrachtgevers 

We hebben met veel plezier met verschillende soorten klanten gewerkt. Elke klant heeft zijn eigen ervaring, verwachtingen en werkomgeving, echter zullen wij de individuele ervaring die we hebben opgedaan via de verschillende vakgebieden en opdrachten met jullie delen.

Zie hier een selectie van onze klanten:

Diversiteit als onze kracht

Elke filmproductie heeft verschillende kwaliteiten en een precieze kwalitatieve filmset nodig. Eén verandering kan het verschil maken, zoals de cinematografie, het licht, de geluidsopnames of zelfs binnen de algemene productie. Binnen Ziemba creëren we een team en filmploeg op basis van de exacte behoeften om de productie te versterken tot de maximale kwaliteit die we konden bereiken.

Sebastiaan Ziemba
Eigenaar – Filmregisseur

           

Michelle Ziemba
Finance – TAX Adviseur

           

Roald Hendertink
Marketeer – Camera operator

           

Anastasiia Kostiuk
SEO – SEM Specialist

           

Marcin Magiera
Director of Photography
[project based]

           

Yakiv Komarynsky
Film Editor
[project based]

           

Stanislaw Najmiec
Audio design – operator
[project based]

           

Maciej Witkowski
Film Producer
[project based]

           

Zoeken wij jou?
Wij zoeken naar de beste
film professionals.