Zauwazaj – Documentaire film

Een documentaire film die u laat kennismaken met de sociale omgeving rondom ons en de behoeften die deze vereist.

Wij leven in een maatschappij waarin niet iedereen de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen of achteloos te leven. Sommige kinderen komen veilig thuis, maar er zijn ook kinderen die verwaarloosd thuis blijven. Een kind moet kunnen rondrennen en spelen met zijn vreugde door aandacht. Daarom heeft een kind een plek nodig waar het zichzelf kan zijn.

De PFS stichting steunt kinderen binnen de stad Warschau. Toch kan de stichting de leemte en het gebrek aan aandacht in het hele dagelijkse leven van deze kinderen niet opvullen. Daarom hebben zij de steun nodig van de omringende sociale omgeving. Vienna Life, een financiële en verzekeringsmaatschappij, doet haar best om haar kracht en medewerkers in te zetten voor deze zaak. Hun inspanning resulteert in een vreugdevolle dag binnen de stichting, maar dit is slechts één steen in de muur voor deze kinderen van Warschau.

We leiden individuele levens en we multitasken onszelf door alle plichten en verwachtingen heen. Aandacht krijgen begint met het opmerken van de maatschappij om je heen. Ervaar in deze documentaire hoe advocaat Jakub van Vienna Life, PFS-lerares Ania en PFS-kind Magda hun pad kruisen.

Meer over de documentaire, de sociale middelen en de sociale campagne via zauwazaj.pl

CREDITS

Featuring: Jakub Sewerynik, Anka Baj and Magda Osipiak

Film produced by Ziemba

Film directed by Sebastiaan Ziemba
Director of Photography: Marcin Magiera
Edited by Jakiv Komarynsky
Sound recordists: Stanisław Najmiec, Karol Szykowny, Marcin Popławski
Sound design by Stanisław Najmiec
Color grading by Sebastiaan Ziemba

Powered by Vienna Life TU na Życie S.A. and Powiślańska Fundacja Społeczna

Special thanks to: Locomotive, Golden Submarine and Ja Cie Kręce.

Categorie: