Google
Ads

Onze services bestaan o.a. uit:

Account set-up

Google Tag Manager

Campagne en Ads management

Campagne en Ads strategie

Search

Display

Shopping

YouTube

Google Analytics

Conversie tracking

Waarom is Google Ads zo belangrijk in digitale marketing?  

Het profiel van de moderne consument wordt omschreven als veeleisend en ongeduldig. In hun zoektocht naar een product of dienst gaan ze zelden naar een tweede pagina in de zoekresultaten. Ze verwachten eerder dat op de eerste posities staat wat ze zoeken. Als jouw bedrijf niet op die posities verschijnt betekent dat dat je concurrenten je weinig tot geen kans geven om überhaupt voor je klanten te verschijnen.

Google Ads gaat tegenwoordig veel verder dan alleen advertenties in de zoekresultaten. Het bevat ook informatie over jouw ideale consumentenprofiel en biedt diverse mogelijkheden om dit via talloze media met jouw bedrijf te matchen.

Hoe helpen wij jouw bedrijf te laten groeien via Google Ads?

Wij weten dat elk bedrijf anders is en een eigen speciale communicatie met haar klanten heeft, die wij alleen maar willen versterken, verstevigen en verbreden. Wij passen niet één gemeenschappelijke strategie toe, maar vertrouwen op metingen en leveren vakmanschap. We doen grondig onderzoek naar de reis van je klanten en bouwen een individuele strategie die aansluit op je sales funnel om maximaal voordeel uit Google Ads te halen. Dit betekent dat we soms slechts één medium kunnen inzetten en soms alle mogelijkheden kunnen benutten, wederom afhankelijk van wat het beste bij jouw business past.