e-mail
marketing

Onze services bestaan o.a. uit:

E-mail newsletters

Acquisitie e-mail

Advertentie e-mail

Retentie e-mail

Hoe kan e-mail marketing mijn bedrijf helpen?

E-mailmarketing is een digitaal medium dat door bedrijven van elke omvang kan worden gebruikt om hun klanten of doelgroep te werven, te binden en te behouden. Wij zien dit krachtige hulpmiddel niet alleen als een digitalisering van de klassieke direct mail reclame. Deze manier van digitale communicatie laat ons toe jouw bedrijf te ondersteunen om communicatie te combineren met klantgegevens en demografische gegevens. Ondertussen zijn we in staat om de communicatie te monitoren en al pratend meer te weten te komen over de doelgroep.

Hoe kunnen we het samen laten werken?

E-mail marketing kan een nieuw succesvol medium worden binnen de marketing strategie van je bedrijf. Daarvoor moet het wel gebeuren met oog voor detail, met een strategische aanpak, ondersteund door gemonitorde inzichten en als een sterke combinatie tussen sales en marketing. Zonder minstens één van deze elementen kan je campagne praktisch goed uitpakken, maar toch resulteren in een spam-ervaring binnen je doelgroep.

Wij begrijpen dat dit negatieve resultaat het laatste is waar je in wilt investeren. Door samen te werken kunnen we voorkomen dat ongewenste resultaten in je e-mail marketing campagne terecht komen, en kunnen we een efficiënte manier vinden om je specifieke doelen te bereiken.